Despre Noi

Compania Asimo Trading Prod a luat naștere in anul 2013, având ca obiect principal de activitate furnizarea de soluții in domeniul industrial: metalurgie, industria lemnului, industria automotivă, sudură, industria cimentului, industria alimentară cât și industria chimică.

Soluțiile pe care le oferim in aceste arii de activitate, dar nu numai, fac referire la problemele de ventilație , filtrarea aerului, la problemele care apar in funcţionarea echipamentelor pentru stocarea materialelor, transportoarelor cu bandă sau de alt tip, elevatoare cu cupe.

Abordarea pe care o avem față de fiecare solicitare, respectiv colaborare in parte, este realistă, serviciile noastre fiind profesioniste, prompte și pragmatice.

 

Stabilitatea, integritatea, transparența, abordarea consultativă si orientarea catre clienţi sunt valori in care credem și care se reflectă in fiecare produs și serviciu pe care îl oferim.

Asimo Trading comercializează echipamente de exhaustare și ventilație industrială, cât și consumabile pentru acestea.

Suntem la dispoziția tuturor clienților noștri și le oferim suport si astistență profesională ori de cate ori este nevoie.

Vom continua să avem aceeași abordare realistă să oferim servicii pragmatice și profesioniste pentru clienții nostri.